Om oss

Vi är det moderna företagets samarbetspartner när det gäller digitala verktyg. Vi utvecklar skräddarsydda lösningar för kundens verksamhet. Det kan handla om att synas i det digitala bruset, att utnyttja de verktyg som finns för att optimera tid eller helt enkelt att anpassa en väl fungerande verksamhet till dagens teknologi.

Företaget består av mig, Jonas Räfling. Jag har jobbat med mjukvaruutveckling sedan 2001 då jag blev klar med min Bachelor of Science with a major in Computer Systems Engineering. Efter två år som programmerare inom fordonsindustrin i Göteborg flyttade jag med med familjen till Strömstad och började jobba som Embedded software developer på Crawford industriportar i Strömstad.

Crawford blev med tiden ASSA ABLOY Entrance Systems och jag utökade mina arbetsuppgifter från mjukvaruutveckling till projektledare och avslutade med att vara R&D manager för siten i Strömstad med ansvar för åtta personer i Strömstad, en person i Tyskland och en person i Frankrike.

Jag ville utmana mig själv och startade Rafling Solutions AB och började jobba heltid i mitt företag från januari 2014. Jag har sedan dess breddat mina kompetenser mot teknologier som ligger i framkant för dagens mjukvaruutveckling.

Kontakta mig gärna för att diskutera hur dagens teknik är lösningen på dina problem!

JR-2
Jonas Räfling
Rafling Solutions AB
jonas.rafling@raflingsolutions.com
+46-(0)70-55 21 286